Oferta educativa 2017-2018

Descarregueu-vos el catàleg: OFERTA EDUCATIVA 2017-2018

màquina escriure

Ruta literària Miquel Martí i Pol

La ruta literària és un itinerari a l’aire lliure que ressegueix indrets relacionats de forma directa amb la figura i obra de Miquel Martí i Pol. El recorregut proposa conèixer els aspectes més rellevants de la biografia de l’autor, els textos més representatius i el context històric de la postguerra i la represa cultural catalana, tot plegat a través d’un diàleg fluid entre els alumnes i els guies professionals, entre la lectura atenta de textos, la rapsòdia i la reflexió vivencial.

Gimcana. Descoberta de Miquel Martí i Pol

Es proposa descobrir Miquel Martí i Pol i alguns dels seus poemes més representatius a través d’una gimcana dissenyada perquè els alumnes participin d’una forma lúdica, activa i divertida. La gimcana transcorre per alguns dels espais vitals del poeta.

Taller Fem haikus i el nostre primer llibre!

Taller de creació de poesia basat en els haikus, les estrofes d’origen japonès de tres versos. L’activitat es divideix en dues parts. La primera amb la descoberta dels haikus de Miquel Martí i Pol, a través dels quals coneixem què és un haiku i l’estructura mètrica que té, i es donen les eines i el guiatge necessari perquè els alumnes creïn la seva pròpia seqüència de textos. La segona part de l’activitat es focalitza en la correcció dels haikus i la preparació per a la impressió artesana amb la impremta expressa del taller i amb màquina d’escriure. El resultat és l’obtenció d’un poemari propi en format vertical que els alumnes es poden emportar a casa.

Taller Dir poemes en veu alta!

Taller de recitació de poesia. Un/a professional dóna les eines i les tècniques imprescindibles i necessàries perquè els usuaris aprenguin a dir i recitar poesia d’una forma clara i ben dita. Es parteix de diversos poemes de Miquel Martí i Pol i es treballa a través de jocs, en grups i de forma individual. El resultat final és l’aproximació de l’usuari amb el fet poètic, amb la figura i obra de l’autor i amb la rapsòdia.