Noticies

“L’univers poètic de Miquel Martí i Pol” Premi LletrA a la millor iniciativa digital 2017 de i sobre literatura

Dijous 21 de setembre durant la gala dels Premis Literaris de Girona es va concedir el Premi LletrA 2017 a la millor iniciativa digital de i sobre literatura al projecte “L’univers poètic de Miquel Martí i Pol” creat per la Fundació Miquel Martí i Pol.

El jurat del premi Lletra ha decidit, per majoria, concedir el guardó a L’UNIVERS POÈTIC DE MARTÍ i POL, “per la seva excel·lent factura tècnica i per l’aposta innovadora i creativa a favor del foment de la poesia en català. Adreçada als infants a partir dels 4 anys, no solament reflecteix i divulga el món creatiu del poeta sinó que implica els petits lectors com a creadors. L’app és una eina visualment atractiva que ha sabut construir un espai virtual de lectura literària i de creació. A més, és un element viu que millora constantment a partir de les propostes dels lectors i dels investigadors”.

Des de la Fundació Miquel Martí i Pol ens agafem aquest premi com una recompensa a tot l’esforç de l’equip que l’ha creat, i com una oportunitat per donar a conèixer l’eina digital i la nostra filosofia de literatura i de vida. Per aquest motiu, donem les gràcies especialment a LletrA de la Universitat Oberta de Catalunya i a la Fundació Prudenci Bertrana per fer-ho possible i pel reconeixement.

Consulteu “L’univers poètic de Miquel Martí i Pol”!

Fotografies de l’entrega:

IMG_6346

Premiats dels Premis Literaris de Girona 2017 amb l’equip de creació de “L’univers poètic de Miquel Martí i Pol” (D’esquerra a dreta: Roger Canadell, Marc Coll, Lluís Vergés, Vanesa Amat, Laura Gutiérrez, Avelina Vallejo i Montse Caralt).

IMG_6344