Noticies

Èxit de participació en la sessió tècnica sobre l’app “L’univers poètic de MMP”

Dimecres 5 d’abril es va portar a terme “Com i què treballar amb l’aplicació a l’escola”, una sessió tècnica en què es van presentar els jocs nous i les funcionalitats noves de l’aplicació per a tauletes mòbils i pissarres digitals “L’univers poètic de Miquel Martí i Pol”.

La sessió va comptar amb l’assistència de més de quaranta professionals interessats en introduir l’eina ditigal a les aules.

El vídeo-documental “La literatura com a eina de socialització“, produït per la FMMP, va protagonitzar l’inici de la sessió i va generar un debat sobre la importància de la literatura per treballar a l’escola de manera transversal. Seguidament, Vanesa Amat, professora de la UVic-UCC, va parlar de la diversitat de suports imprescindibles per introduir la literatura a les aules i la necessitat de proveir-se de llibres i apps de qualitat. Laura Gutiérrez i Ave Vallejo, mestres de l’Escola Emili Teixidor, van presentar com treballar el “joc dels aforismes” amb alumnes de cicle inicial i mitjà de primària, i Assumpta Cunill i Carles Berruezo, mestres de l’Escola Mare de Déu del Sòl del Pont, van exposar de quina manera es pot treballar amb l’app amb els alumnes de cicle superior de primària.

Finalment, Lluís Vergés, professional de Dadà Comunica, empresa que ha programat l’app, va resoldre tota mena de dubtes generats a l’hora de treballar amb les noves tecnologies.

Us podeu descarregar l’app de forma gratuïta si aneu al següent enllaç: http://www.miquelmartiipol.cat/app/ (Android, Apple i PC -pissarres digitals)

IMG_5201