Activitats

Loading Events

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

T’ENYOREM. Notes per a uns versos

21 setembre 2013 @ 19:00 - 22:00

notes per a uns versosXavier de Palau, Quim Bertran, Aïda Jordà i Albert Pons presenten l’espectacle Notes per a uns versos. Espectacle musical i de dansa inspirat en Miquel Martí i Pol que un grup de banyolins porten aquest dissabte a la Rectoria Vella de Sant Celoni, en el marc d’una exposició d’homenatge a la figura del poeta Miquel Martí i Pol.

Aquesta actuació és la segona activitat del programa de l’exposició col·lectiva que s’ha organitzat per commemorar el desè aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol. Segons l’organitzador, Martí Pey, la idea és portar aquest espectacle a altres indrets de la geografia catalana.

Martí Pey era amic del poeta i l’any de la seva mort havien començat a planificar una exposició conjunta que mai va arribar a materialitzar-se. Una dècada després, Pey ha volgut recordar-lo i retre-li un homenatge.

Aquest espectacle multidisciplinar, en el que es barreja la música electrònica dels teclats i el theremin de Xavier de Palau i Quim Bertran amb la recitació de poemes a càrrec d’Albert Pons i la dansa d’Aïda Jordà, permet veure com durant prop d’una hora es reciten vuit poemes de la col·lecció de Miquel Martí i Pol amb l’acompanyament de la música electrònica.

Aquesta activitat s’inclou dins l’exposició col·lectiva: MIQUEL MARTÍ I POL. Deu anys sense tu a la Rectoria Vella de Sant Celoni.

 

Detalls

Data:
21 setembre 2013
Time:
19:00 - 22:00
Categoria d'esdeveniments:

Recinte

Rectoria Vella
Telèfon:
93 864 12 13
Passeig de la Rectoria Vella, s/n Sant Celoni , 08470
+ Google Map

Organitzador

Martí Pey
Adreça electrònica: