Activitats

Loading Events

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Recordem Miquel Martí i Pol, poeta universal.

10 novembre 2013 @ 11:00 - 13:00

MONTORNÈSL’Ajuntament de Montornès del Vallès ha organitzat un acte per recordar el poeta Miquel Martí i Pol en el desè aniversari de la seva mort.

L’acte tindrà lloc el proper diumenge 10 de novembre, a la Plaça Pau Picasso de Montornès del Vallès (en cas de pluja, es faria al Teatre Municipal).

El desenvolupament previst serà el següent:

Presentació (i conducció) de l’acte – a càrrec de Reyes Barragan, encarregada de l’Oficina de Català (CNL).

Parlament de Maria Rosa Vinyallonga, regidora de Cultura i Patrimoni Històric.

Intervenció de dansa (peça breu relacionada amb el poeta). A càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

Nucli central – lectura de poemes: diferents persones voluntàries (ciutadania i alumnes dels cursos de català i de dicció de l’Aula de Teatre) llegiran poemes en diversos idiomes: en català, castellà, anglès, francès, alemany, xinès, italià i àrab.

Cloenda – Interpretació de 4 poemes musicats a càrrec de la Societat Coral la Lira.

Des de les escoles del municipi (cicle superior de primària), es treballarà l’autor i s’animarà als nens i nenes a què facin un dibuix (sobre una plantilla que els hem facilitat des de Cultura) d’algun poema tractat a classe. Des de la Biblioteca es facilitaran plantilles a l’aula infantil per a què els nens i nenes que ho desitgin, facin també dibuixos a partir dels poemes que es llegiran. Tots aquests dibuixos s’exposaran al teló de fons de l’escenari de l’acte.

Addicionalment, l’associació Art Venus intervindrà creant una instal·lació, un petit escenari a l’espai on es farà l’acte, amb lletres i llibres.

 

Organitzen: Ajuntament de Montornès del Vallès – Departament de Cultura i Patrimoni Històric i Oficina de Català (CNL).

Col·laboren: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, Escola Mogent, Escola Palau d’Ametlla, Escola Sant Sadurní, Escola Marinada i Escola Can Parera, Societat Coral La Lira i Art Venus.

Detalls

Data:
10 novembre 2013
Time:
11:00 - 13:00
Categoria d'esdeveniments:

Recinte

Plaça Pau Picasso
Plaça Pau Picasso Montornès del Vallès, 08170
+ Google Map