Activitats

Loading Events

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Miquel Martí i Pol. Escriptor del mes de febrer de 1992.

3 febrer 2013 @ 8:00 - 28 febrer 2013 @ 21:00

mmp_escriptordelmesDurant el mes de febrer, a l’espai Miquel Martí i Pol de la biblioteca hi ha una exposició dedicada al nomenament del poeta l’any 1992 com a “Escriptor del mes”. El material que s’exposa prové del Llegat Miquel Martí i Pol i mostra un recull de notícies, publicacions, invitacions i cartells que fan referència a l’activitat de Miquel Martí i Pol com a “Escriptor del mes” de l’any 1992.
La Institució de les Lletres Catalanes (ILC) va iniciar la campanya «L’escriptor del mes» (1989-1997), un programa que tenia per finalitat donar a conèixer els escriptors catalans i divulgar-ne l’obra. L’escriptor que acceptava la proposta protagonitzava, durant un mes, una intensa campanya de promoció: xerrades, conferències, taules rodones, etc., a escoles, universitats, ateneus, llibreries.
El mes de febrer de 1992, Miquel Martí i Pol va ser “L’escriptor del mes” i va participar en diversos actes per tot Catalunya. El poeta va tenir l’oportunitat de promoure les seves obres i la literatura en general a biblioteques, associacions, universitats, mitjans de comunicació i centres culturals.
L’Ajuntament de Roda de Ter, aprofitant que se’l va nomenar escriptor del mes, va acordar en un ple extraordinari nomenar el poeta fill il·lustre de Roda.

 

Detalls

Inici:
3 febrer 2013 8:00
Final:
28 febrer 2013 21:00
Categoria d'esdeveniments:

Recinte

Biblioteca Bac de Roda. Espai Miquel Martí i Pol
Bac, 1 Roda de Ter, 08510
+ Google Map