Activitats

Loading Events

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

CORRELLENGUA 2013 a RODA DE TER

10 juliol 2013 @ 20:30 - 22:00

Correllengua2013Enguany ret homenatge a Miquel Martí i Pol en el 10è aniversari de la seva mort. També s’ha escollit aquesta població pel fet que és un dels Correllengua més consolidats del país. El dia principal d’activitats és el 13 de juliol.

El Correllengua 2013 enguany ret homenatge a la figura de Miquel Martí i Pol en el 10è aniversari de la seva mort i, a nivell de Catalunya, s’inicia a Roda de Ter. També s’ha escollit aquesta població com a lloc d’inici pel fet que el de Roda de Ter és un dels Correllengua més consolidats del país. És per aquests motius que, aquest any, el Correllengua a Roda de Ter es trasllada del tradicional tercer cap de setmana d’octubre a la segona setmana de juliol. El canvi només afecta les dates, ja que es manté el programa d’activitats de 3 dies i per a tots els públics. El dia principal d’activitats és el 13 de juliol. En aquesta edició s’espera l’assistència de gent procedent de diversos punts de la geografia catalana.

El Correllengua 2013 a Roda de Ter comença el dimecres 10 de juliol amb la conferència “Llengua i nació”, a càrrec de Lluís Solà i Sala, a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda. L’acte serà presentat per Santi Pons, de Roda Decideix, que és l’entitat rodenca encarregada d’organitzar el Correllengua d’aquests últims anys.

 

 

Detalls

Data:
10 juliol 2013
Time:
20:30 - 22:00
Categoria d'esdeveniments:

Recinte

Sala Polivalent Biblioteca Bac de Roda
Bac, 1 Roda de Ter, 08510
+ Google Map

Organitzador

Correllengua – Osona Decideix
Lloc web:
http://www.cal.cat/campanyes_i_projectes_detalle.aspx?id=27