Activitats

Loading Events

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

CORRELLENGUA 2013 a RODA DE TER

13 juliol 2013 @ 10:00 - 12:00

Correllengua2013Enguany ret homenatge a Miquel Martí i Pol en el 10è aniversari de la seva mort. També s’ha escollit aquesta població pel fet que és un dels Correllengua més consolidats del país. El dia principal d’activitats és el 13 de juliol.

El Correllengua 2013 enguany ret homenatge a la figura de Miquel Martí i Pol en el 10è aniversari de la seva mort i, a nivell de Catalunya, s’inicia a Roda de Ter. També s’ha escollit aquesta població com a lloc d’inici pel fet que el de Roda de Ter és un dels Correllengua més consolidats del país. És per aquests motius que, aquest any, el Correllengua a Roda de Ter es trasllada del tradicional tercer cap de setmana d’octubre a la segona setmana de juliol. El canvi només afecta les dates, ja que es manté el programa d’activitats de 3 dies i per a tots els públics. El dia principal d’activitats és el 13 de juliol. En aquesta edició s’espera l’assistència de gent procedent de diversos punts de la geografia catalana.

El Correllengua 2013 a Roda de Ter comença el dimecres 10 de juliol amb la conferència “Llengua i nació”, a càrrec de Lluís Solà i Sala, a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda.

Els actes segueixen el divendres, amb el Cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula Fènix 11*23, a les 10 del vespre, al Jardins de Can Planoles. En cas de pluja, es farà a la Porxada de Can Planoles.

I el dissabte, comença el matí amb la ruta literària Miquel Martí i Pol, i a la tarda, els actes es reprenen a partir de 2/4 de 5 amb el tast de ratafia gelada al vestíbul del Teatre Eliseu. Després té lloc el III Concurs de la llengua i la cultura catalana, al Teatre Eliseu. A les 7, acte d’inici del Correllengua a nivell nacional, amb lectura del manifest, parlament de Josep Maria Terricabras i homenatge a la família de Miquel Martí i Pol, a la plaça Major. A 2/4 de 8, espectacle poeticomusical, a la plaça Major. I al vespre, sopar popular, quina i concerts amb Miquel del Roig i Deskarats, a la carpa.

Detalls

Data:
13 juliol 2013
Time:
10:00 - 12:00
Categoria d'esdeveniments:

Recinte

Unnamed Venue
Roda de Ter, 08510
+ Google Map