Activitats

Loading Events

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

10 anys recordant Miquel Martí i Pol

11 novembre 2013 @ 20:00

Esclerosi MúltipleEl proper 11 de novembre farà 10 anys que ens va deixar Miquel Martí i Pol. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l’Associaciació d’Amics de Miquel Martí i Pol s’ha impulsat un acte de record a la seva persona, tal com ja es va fer l’any 2004 al Teatre Nacional de Catalunya.

En aquesta ocasió l’acte, que compta amb el suport d’institucions, artistes, empreses, entitats i intel·lectuals se celebrarà al Teatre Victòria de Barcelona. Començarà a les 8 del vespre amb un aperitiu i continuarà a les 9 del vespre amb un espectacle que se centrarà en la lectura i representació de poemes de Miquel Martí i Pol.

Les entrades per assistir a l’homenatge costen entre 15 i 50 euros i ja es poden adquirir per Ticketmaster o bé a la taquilla del teatre Victòria de dimarts a divendres de 17:00 a 19:00 hores i els caps de setmana de 16:00 a 17:30 hores. Les persones amb dificultats de mobilitat que vulguin adquirir entrades, s’han de posar en contacte amb la Fundació Esclerosi Múltiple per telèfon al 93·228·96·99.

Els ingressos que s’obtinguin es destinaran a dotar un projecte de recerca en esclerosi múltiple. Miquel Martí i Pol patia una esclerosi múltiple primària progressiva, un tipus d’EM que només pateix entre un 10% i un 15% de les persones amb EM. Aquest tipus d’esclerosi múltiple és el menys investigat fins ara i disposa de pocs tractaments.

L’homenatge a Miquel Martí i Pol ha aconseguit aglutinar els millors actors de l’escena catalana: Santi Arisa, Pere Arquillué, Antoni Bassas, Sílvia Bel, Jordi Boixaderas, Nausicaa Bonnin, Jordi Bosch, Rosa Cadafalch, M. Carulla, A. Casanovas, Roger Coma, Carlos Cuevas, Carme Elias, Abel Folk, A. Guinovart, Lluís Homar, Gemma Humet, Joel Joan, Lluís Llach, Mònica López, Jaume Madaula, J. Manrique, Enric Majó, Marta Marco, Joan Monné, Rosa Novell, Jordi Muntañez, Pep A. Muñoz, Nora Navas, Nina, J. Maria Pou, David Rosell, Mercè Sampietro, Aina Sanchez, Rosa Maria Sarà, Clara Segura, Candela Serrat, Mònica Terribas, Titot, Emma Vilarassau, Joan Vives i Peter Vives. Igualment, la colla vella dels Xiquets de Valls farà un castell.

Més informació

Detalls

Data:
11 novembre 2013
Time:
20:00
Categoria d'esdeveniments:

Recinte

Teatre Victoria
Av.Paral·lel, 67-69 Barcelona, Espanya
+ Google Map